Nieuw in de winkel

 

 

De Belgische koidokter Maarten Lammens ontwikkelde Malamix17, omdat hij in zijn praktijk dagelijks geconfronteerd wordt met zieke vissen, die veelal het slachtoffer zijn van normaal in de vijver aanwezige ziekteverwekkers. Deze vissen hebben te weinig afweer, door een slechte slijmlaag. Malamix17 bouwt de slijmlaag op en onderhoudt deze.

 

Malamix17 bevat een bijzonder complete mix van afweerversterkers die stuk voor stuk een bijdrage leveren aan de opbouw van een gezonde, sterke slijmlaag en een optimale natuurlijke afweer. De afweerversterkers worden voor een deel direct opgenomen in de slijmhuid en voor een deel gefilterd door de kieuwen.

Ook bevat Malamix17 voedingsstoffen en enzymen die de filterbacteriën en de pobiotica extra stimuleren, hetgeen de waterkwaliteit ten goede komt en zo de vis preventief beschermt tegen allerlei kwalijke invloeden.

De werkzame ingrediënten van Malamix17 zijn:

Spirulina - Chlorella - Aloë Vera - Propolis - Calendula - Echinacea - Curcuma - Gember - Astaxanthine - Inuline - Gingko Biloba - Eucalyptus - Ginseng - Vitamine C - Vitamine A-D-E - Enzymen voor nitrificerende bacteriën - Probiotica

 

Tel: 023 - 55 41 406
Email: koi@koimeer.nl
KoiMeer © 2019

KoiMeer
Noordmeerstraat 15
2131 AD Hoofddorp